24/7 Обслужване

Медицинска грижа

спешна помощ

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Благодарим ви за избора да се обърнете към нас. Хоспис Бобов дол предлага медико-социални услуги на хронично болни, лица в терминален стадий и самотни възрастни хора.
Стационарът е разположен на трети етаж в сградата на МБАЛ Д-р Стоян Сантев ЕАД Капацитетът ни за момента е 20 легла и за болните се грижат лекари и психолози, медецински сестри, социални работници, рехабилитатори. На разположение сме 24 часа с високо квалифицирана медеицинска помощ за възрастни и тежко болни пациенти. Основната ни задача е да подобри, достъпа до специализирана и качествена здравна грижа на пациентите с хронични и инвалидизиращи заболявания, както и да поддържа качеството на живот на болните и техните близки и семейства.
Основната задача на новата структура е да подобри достъпа до специализирана и качествена здравна грижа на пациентите с хронични и инвалидизиращи заболявания, както и да поддържа качеството на живот на болните и техните близки и семейства.

ЗА НАС

Благодарим ви за избора да се обърнете към нас. Хоспис Бобов дол предлага медико-социални услуги на хронично болни, лица в терминален стадий и самотни възрастни хора.
Стационарът е разположен на трети етаж в сградата на МБАЛ Д-р Стоян Сантев ЕАД. Капацитетът ни за момента е 20 легла и за болните се грижат лекари, медицински сестри, трудотерапевти, кинезитерапевти, както и добре обучени санитари. На разположение сме 24 часа с високо квалифицирана медицинска помощ за възрастни и тежко болни пациенти.
Основната ни задача е да подобрим достъпа до специализирана и качествена здравна грижа на пациентите с хронични и инвалидизиращи заболявания, както и да подпомогнем за поддържането на качеството на живот на болните, семействата и техните близки.

На разположение на пациентите ни сме осигурили 24 часа в дено... ОЩЕ ЗА НАС

УСЛУГИ

Хоспис Бобов дол е разположен в сградата на МБАЛ Бобов дол, на самостоятелен етаж, с капацитет 20 места. Стаите са ремонтирани и обзаведени по проект на ЕС: ФАР-3. Стаите са двойки и единични, както и отделна дневна и трапезария. На разположение на пациентите ни са следните услуги 24-часа в денонощието

  • храна
  • престой
  • медицинско обслужване
  • рехабилитация
  • палиативни грижи.

Цена на ден 20 лв. 

Цената за ден престой покрива настаняване...